Welkom!

Groep 1-2 B van de Duinsprong!

maandag 17 oktober 2011

Kijkavond en digitaal prentenboek

Afgelopen woensdag was het kijkavond! Wat was het gezellig. Alle kinderen zijn geweest en hebben aan hun papa's, mama's, broertjes, zusjes, oma's, opa's en zelfs tantes kunnen vertellen wat er in de klas allemaal te zien en te doen is. En dat deden ze goed hoor! Er waren kinderen die gewoon 's avonds doorgingen met hard werken en zelfs niet meer mee naar huis wilden.
Hier wat leuke foto's.




In het fotoalbum staan nog meer leuke foto's.

Op deze avond lieten we een prentenboek zien dat groep 2 helemaal zelf heeft bedacht en gemaakt. Het thema van de kinderboekenweek was superhelden en dus moest ons boek ook over een held gaan. We bedachten samen een verhaal met hoofdpersonen, bedachten een titel, maakten een kaft en ook de tekeningen. We stempelden zelfs zelf onze teksten.
We zijn nu echte boekenschrijvers hoor!
Op het digibord heeft de juf ons boek laten zien en voorgelezen. We willen jullie hier ook de bladzijdes laten zien die we hebben gemaakt.








Bedankt voor het kijken!

1 opmerking:

  1. Lieske en familie20 oktober 2011 om 13:29

    Wat een mooi prentenboek hebben jullie gemaakt zeg! Knap hoor! De kijkavond vonden wij heel leuk! We konden zien dat er hard gewerkt wordt in de klas. In het foto-album kunnen wij alleen niet de foto's terug vinden. Alvast een fijne herfstvakantie allemaal!

    Groetjes,
    Jaap, Maaike, Lieske & Jente

    BeantwoordenVerwijderen